Atletiek School

Informatie over het Atletiek project.  

1. Het project vindt 2 maal in de week plaats(op dinsdag en donderdag) op de accommodatie van UNITAS bij het stadion van Fortuna-Sittard.

2. De verlengde schooldag of compensatie elders in roosters is nodig in verband met het realiseren van studietijd en het verzorgen van kwalitatieve ondersteuning.

3. De trainer(op de dinsdagochtend van 8.30u-9.45u), zal voor dit project mevrouw R. Zwartkruis zijn. Atletiekster en docent aan Trevianum Scholengroep.

4. Daarnaast verzorgt Topsport Limburg op de donderdagochtend(van 10.45u-11.45u) een fysieke training in het HPC(High Performance Center) onder leiding van Sirik Blokzijl (fysiotherapeut).

5. Het aantal deelnemers is gesteld op maximaal 12 en de bijdrage aan dit programma zal €200,- zijn. Inschrijving betekent ook dat de sporters opgenomen worden in het LOOT-programma, waarvoor een bijdrage van €100,- geldt.

6. Selectie: alvorens de deelname definitief is, wordt gekeken naar voldoende studieresultaten, inzet, gedrevenheid en atletiekkwaliteiten(in zoverre we dit vooraf kunnen inschatten). Bij gelijk gebleken geschiktheid geldt de volgorde van inschrijven.

7. Inschrijven kan door te klikken op bijgevoegde link: https://goo.gl/forms/bddiOwqLMfFaDq9m1

8. Verdere informatie is te verkrijgen via www.sportside.nl en daar te gaan naar de talent herkenningsprogramma's

< terug naar alle nieuws